woensdag 3 augustus 2016

Korte verhaaltjes | Hotel

Hoi allemaal!

Komende weken ga ik veel korte verhaaltjes plaatsen uit het boek: 333 dingen om over te schrijven. Vandaag gaat het over wat er allemaal mis kan gaan aan een weekendje in een hotel en ik moet wat in het gastenboek zetten. Veel lees plezier!

We gaan hier nu weg na een weekend geweest te zijn. Op de dag dat we hier aankwamen, wisten ze helemaal niet dat we zouden komen. Na 100 keer de bevestigingsmail te laten zien en tig keer de administratie gebeld te hebben, kregen we dan eindelijk onze kamer. In de kamer lagen gebruikte condooms, open bier flesjes die nog half vol waren, het bad was duidelijk gebruikt en het bed was gebruikt. Na dit gezien te hebben, zijn we weer naar beneden voor de receptie gegaan. Om een nieuwe kamer te regelen. Dit ging helaas niet, en we moesten maar blij zijn dat we deze kamer gekregen hebben. Toen we dus weer boven stonden zaten er mensen in onze kamer. Met deze mensen zijn we dus weer naar beneden gegaan, en hadden ze ons het verkeerde pasje mee gegeven, namelijk van de schoonmaakster die hem daar net heeft neer gelegd. Want ze had in tussen de kamer schoon gemaakt. Toen hadden we eindelijk het goede pasje voor de goede kamer gekregen. De zaterdag en de zondag liepen op het ontbijt en de roomservice na vlekkeloos, de koks waren onze bestelling vergeten te maken, na een aantal keer gebeld te hebben, werd het eindelijk gemaakt. Alleen de roomservice vergat het vervolgens weer bij ons te brengen waardoor alles dus weer koud was. Op zondag vlak voordat we weg gingen werd ons ook nog gevraagd om onze kamer schoon te maken. Want de schoonmaakster was ziek naar huis gegaan. Het weekend is voor ons dus niet geslaagd, en zullen ook hier niet meer terug komen.


Hoe zouden jullie het vinden als jullie dit overkwam?

Groetjes Xarifa van Xaar's Wereld.

P.S. Volgen jullie mij al om Instagram, Facebook en Twitter? Je kan mij vinden onder Xaar's Wereld. Op Snapchat kan je mij ook volgen op de gebruikersnaam Xarifa97.