dinsdag 8 november 2016

Eet een ontbijt 's ochtends! | Healty Lifestyle

Hoi allemaal!

Een ontbijt, je komt er eigenlijk niet onderuit. Want als je 's morgens op tijd uit de deur gaat en je niet eet krijg je vroeg trek in je lunch krijgt. Waardoor je op dat moment eerder gaat snacken en dus sneller ongezonde dingen gaat eten. Wat natuurlijk niet goed is voor je. Maar ook als je ontbijt  kan je ook vermijden dat je obesitas en diabetes krijgt.

Ontbijt geeft je spijsvertering een boost, een ontbijt schut je je spijsvertering wakker. Je krijgt ook meer energie hier door. Het is ook dat je op je werk of school beter kan concentreren. Als je vezelrijk ontbijt. Dus als je bij je ontbijt een volkoren product is het helemaal goed, iets met veel granen dus! En je kan beter poepen ;)! Besmeer trouwens alles met halvarine of een andere lichte botersmeersel. Ben je niet zo van de boterhammen? Dat geeft niet! Doe dan iets van yoghurt met muesli, want dat is ook een hele goede optie.


Dus als je goed ontbijt, kan je veel gewicht verliezen!

Wat ontbijten jullie altijd?

Groetjes, Xarifa van Xaar's Wereld.

P.S. Volgen jullie mij al op Instagram, Facebook en Twitter? Je kan mij vinden onder Xaar's Wereld. Op Snapchat kan je mij ook volgen op de gebruikersnaam Xarifa97