Ik ben Xarifa

Hoi allemaal!

Sommige van jullie volgen mijn blog al van af het begin, of jullie zijn een van mijn vrienden en kennen mij dus al wat beter. Maar ook een aantal van jullie volgen mij nog niet zo heel lang, en weten jullie eigenlijk niet wie ik ben. Daarom is deze pagina bedoeld om mezelf even aan jullie voor te stellen. Ik wens jullie veel plezier met lezen, en mij wat beter te leren kennen!

Mijn naam is Xarifa. Op deze blog vindt ik het leuk om jullie te vertellen wat ik doe in mijn leven. Van shoppen tot aan mijn huiswerk maken. Of van in de trein naar een aantal vriendinnen naar het rustige aandoen op een dag. Op deze blog komen ook wel eens tips over van alles en nog wat, het kan maar handig zijn! In deze blog laat ik jullie kennis maken met mij, Xarifa. Mijn hobby's zijn: dansen; scouting; tekenen; lezen en schrijven; geocaching (Geocaching); munzee├źn (dit komt nog aan de orde!). Op dit moment volg ik de opleiding Helpende zorg en welzijn (niveau 2) bij ID College Alphen aan den Rijn. Nu woon ik bij mijn ouders thuis. Ook loop ik folders, helaas is het werken nog niet gelukt bij andere bedrijven. Ik heb astma, dit is een chronische longziekte, wil je hier meer informatie over gaan dan naar mijn blog: Astma. Mijn favoriete artiest Ariana Grande, ik heb nog meer over mijn muziek smaak bij mijn blog: Muziek.

Ook kan je me natuurlijk volgen op Social Media. Ik zal hier onder even wat linkjes plaatsen (je hoeft er alleen maar op te klikken en dan kom je er, behalve bij Snapchat):

Xaar's Wereld op Google +

Xaar's Wereld op Facebook

Xaar's Wereld op Instagram

Xaar's Wereld op Twitter

Op Snapchat moet je me wel even opzoeken, mijn gebruikers naam is xarifa97.

Dit ben ik:


Dit was het wel eigenlijk. Als er nog vragen zijn mag je mij altijd een mailtje sturen. Mijn mail aders is: xaarwereld@gmail.com of zet het in de reactie's hier onder!

Groetjes Xarifa van Xaar's Wereld